Renata Lovrinčević Buljan

Bivša Miss Hrvatske u vrućem izdanju: Pozirala u donjem rublju i oduševila pratitelje

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Prati je više od 130 tisuća obožavatelja kojima ponekad donosi savjete o zdravom načinu života, a često se pohvali i fantastičnim tijelom.Renata Lovrinčević Buljan, profesorica kineziologije, fitness instruktorica i Miss Hrvatske 2000. godine i u četrdeset i trećoj godini se može pohvaliti fantastičnom linijom. 


Lijepa Splićanka i majka dvojice sinova, na svom profilu promovira zdravi način prehrane i tjelovježbe. Prati je više od 130 tisuća obožavatelja kojima ponekad donosi savjete o zdravom načinu života, a često se pohvali i fantastičnim tijelom.


Obožavatelje često razveseli fotkom u oskudnijem izdanju, pa je tako nedavno objavila fotku u donjem rublju, kraj koje je napisala: “Priprema za subotnji izlazak uz pjevušenje i ples!”
FOTO/Instagram


FOTO/InstagramLovrinčević Buljan je objavila i jednu stariju fotku, onu s izbora za Miss Universe koji se tada održao na Cipru. Tamnije kose i s lentom Missice, obožavatelje je vratila nekoliko godina u prošlost. Tada su joj komentirali da je bila i ostala prekrasna, a jedna joj je pratiteljica napisala: “Djevojčica 🙂 uvijek bila posebna i predivna!”


FOTO/Instagram


FOTO/Instagram