Yasmine Bleeth

Bila je seks bomba kultnog Baywatcha, a danas je šokirala neprepoznatljivim izgledom

P. N.

FOTO/YT, Screenshot

FOTO/YT, Screenshot

Prije petnaestak godina se povukla iz javnog života i Hollywooda.Kultna serija “Baywatch” ili “Spasilačka služba” mnogima će zauvijek ostati u pamćenju po pješčanim plažama i prekrasnim glumcima. Osim najpoznatije “seks bombe” s plaže u crvenom kupaćem kostimu, Pamele Anderson, mnogi se sjećaju i Yasmine Bleeth.


Bila je tamnokosa zvijezda serije Caroline Holden, a prije petnaestak godina se povukla iz javnog života i Hollywooda. Nedavno je uhvaćena u ležernoj šetnji sa psom u Los Angelesu, a fotke koje su uhvatili paparazzi nemalo su iznenadile javnost.


Britanski The Sun piše da se glumica borila s problemima ovisnosti, ali prema najnovijim fotografijama, unatoč velikim promjenama, izgleda poprilično nasmijano i opušteno.
Bleeth (51) je u “Baywatchu” provela tri sezone tijekom pet godina. Trebala se pojaviti kao gošća, a na kraju je ostala tijekom iduće sedamdeset i dvije epizode.


Osim u popularnoj seriji, glumica se pojavila i u nekoliko televizijskih serija i spin-off filmova. Uspjela je i u karijeri kao model, a u znak popularnog crvenog kupaćeg kostima lansirala je i svoju vlastitu liniju.


Pojavila se u “Nash Bridges” i “Titans”, ali njezini problemi izvan filmskih setova, nanijeli su štetu glumačkoj karijeri. Naposljetku se prijavila u rehabilitacijsku kliniku “Promises” da bi se riješila ovisnosti o kokainu, nakon što se našla na tzv. “crnoj listi” mnogih redatelja i producenata.


U kolovozu 2002. godine, upoznala je Paula Cerritoa, vlasnika striptiz kluba za kojeg se i udala.