Prinova

Bieberi su spremni na proširenje obitelji, a izvori tvrde da “planiranje ostavljaju Bogu”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Mladi bračni par navodno planira proširenje obitelji, a izvori tvrde da će oboje biti odlični roditelji. Justin Bieber i njegova supruga Hailey su prema natpisima u Cosmopolitanu, spremni na prinovu u obitelji. Par u bližoj budućnosti planira imati djecu, a Justin izjavljuje da je spreman biti mladi otac. Izvori tvrde da par “prepušta Bogu odluku o tome kada će imati dijete.”


Obitelj Bieber navodno želi sve uskladiti prije nego stigne beba. “Justin zna da mora riješiti neke stvari prije nego postane otac kakav želi biti. Ali, to je njegov fokus. Biti tata je trenutno njegov san”, rekao je izvor za časopis People. Dodaje se da “oboje vjeruju da, ako se dogodi beba, to će biti božja volja. Ostavljaju vremenski okvir Bogu”, prenosi Cosmopolitan. 


Izvor je dodao i da će mladi par biti fantastični roditelji. “Justin će biti odličan otac, a ona će biti izvrsna majka. Glava joj je na pravom mjestu, a Justin ima novi smisao i svrhu. Kada dođe vrijeme, biti će odlični u ulozi roditelja”, navodi Cosmopolitan.