Yummy

Bieber otkrio o čemu se radi u njegovoj novoj pjesmi: Ispalio odgovor pa je postalo neugodno

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot, EllenTube

FOTO/YouTube Screenshot, EllenTube

Voditeljica ga je pitala o čemu je razmišljao dok je pisao pjesmu. Justin Bieber (25) je nedavno objavio svoj novi singl naslova “Yummy”. Iako je glazbeni spot na YouTubeu u tri tjedna pogledan više od 122 milijuna puta, mnogima se pjesma nije svidjela. 


“Ovo zvuči kao da je napisano u deset minuta”, “Od baby, baby do yummy, yummy” i “Nakon ovog spota dobijem migrenu” samo su neki od negativnih komentara koji su osvanuli na YouTubeu nakon puštanja spota.


Mnogi su nagađali o čemu uopće pjeva, a kanadski je pjevač nedavno i to otkrio. Bieberu je tijekom gostovanja u popularnoj emisiji “The Ellen DeGeneres Show” doslovce “izletilo” da pjesma govori o njegovom seksualnom životu.
Voditeljica ga je pitala o čemu je razmišljao dok je pisao pjesmu, na što je pjevač kazao: “O mom seksualnom životu”. DeGeneres je na to odgovorila s “okej” i kazala da je i sama to pomislila. 


“To je to što je. Oženjen sam”, objasnio je.


Pjevač je zatim teatralno nagnuo šalicu i komentirao da postaje vruće u studiju, nadajući se da će na taj način završiti neugodnu diskusiju.


Pjevač je u braku s modelom Hailey Baldwin Bieber od rujna 2018. godine. Premda ih je tada vjenčao matičar, odlučili su ponovno razmijeniti zavjete u listopadu prošle godine u krugu obitelji i prijatelja na obredu u crkvi u Južnoj Karolini