Počasni doktorati

Bandić nije jedini. Počasne doktorate primili su ovaj vikend Justin Timberlake i Missy Eliott

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Ovog su vikenda Justin Timberlake i Missy Elliott primili počasne doktorate zbog glazbenih postignuća. Berklee College of Music ove je subote dodijelio počasne doktorate Justinu Timberlakeu i Missy Elliott.


„Ove su godine dobitnici počasnih doktorata prepoznati zbog svojih postignuća i utjecaja na glazbu, te zbog njihovog trajnog i globalnog utjecaja“, stoji u izjavi fakulteta, koju prenosi Rolling Stone.


U togama i s kapicama, Elliott i Timberlake su objavili fotke na svojim profilima. „Stvorite vlastiti put“, napisala je Elliott  uz video na kojem se vidi njezina uokvirena diploma.
„Nit jedan san nije previše velik! Nastavite ga slijediti! Vjerujte mi… ja sam doktor“, napisao je Timberlake.


Missy Elliott je prva umjetnica hip hop glazbe koja je primila ovo priznanje. „Bit će uspona i padova – budite spremni na to. Sve dok dišete, nikad nije kasno. Ne zaboravite to. Stigli ste predaleko da bi odustali.“, izjavila je glazbenica i producentica u svom govoru.Obraćajući se klasi 2019., Timberlake je također održao govor okupljenima.„Definirani ste onako kako sami definirate neuspjeh. On vas vodi do uspjeha. Sve je to dio putovanja. Nadam se da će vam se u godinama koje slijede dogoditi dvije stvari. Prvo, zastupat ću vas na način na koji se mnogi od vas nadaju. Drugo, gledam oko sebe i vidim generaciju diplomaca. Nađite me u studiju, volio bih vas sve vidjeti“, rekao je Timberlake, a prenosi Rolling Stone.