Političke ambicije

Ava ne zna kolika je plaća u Hrvata, ali tvrdi da ima recept kako Hrvatice mogu sačuvati svoje muževe

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramAva Karabatić, neslužbena predsjednička kandidatkinja koja će to postati ukoliko sakupi 10 tisuća potpisa, nedavno je izjavila kako ona i premijer Andrej Plenković imaju zajedničku ljubav prema književnosti.


Čini se kako ljepotica s političkim ambicijama ima još neke sličnosti s hrvatskim političarima. Naime, očito nedovoljno informirana Ava izjavila je kako nije baš sigurna da bi mogla obećati 7 tisuća kuna plaće svakome, ali da za 5 tisuća može garantirati. Avi je, međutim, zasigurno promakla činjenica da je prosječna plaća u Hrvata 6.262 kune, pa njezinih obećanih 5 i nisu baš neki domet.


Ipak, osobina »neznanja koje (ne)ispričava«, očito krasi i ovu lijepu kandidatkinju. Naime, poznato je kako visoki dužnosnici na pitanje o realnim cijenama u trgovinama i brojevima, malo znaju… Zasigurno ni Ava ne mari za cijene, dok se odmara u talijanskoj Pescari i pred svoje obožavatelje stavlja izazovne fotografije.

Ava je u svom intervjuu za RTL uz to objasnila kako će se zalagati sačuvati hrvatski brak.


Svim je ženama obećala barem »jednu plastiku«, kako bi sve izgledale kao starlete i sačuvale svoje muškarce i brakove. Spomenimo i činjenicu da bi legalizirala i prostituciju.