Novi rekord

Australski glumac u Guinnessovoj knjizi rekorda: Istu ulogu u filmu ima već 16 godina!

Portal Novilist.hr

FOTO/Guinness World Record Instagram

FOTO/Guinness World Record Instagram

Glumac je svoju karijeru superjunaka započeo 2000. godine.Glumac Hugh Jackman ubilježio se u Guinnessovu knjigu rekorda za najdugotrajniju ulogu u Marvelovom filmu. Karijeru u ulozi Wolverina započeo je prije više od 16 godina, prvim “X- Men” filmom, a ulogu je posljednji put imao u filmu “Logan”, iz 2017. godine.


Unilad javlja da Marvelovi obožavatelji sad imaju dva glumca koji su upisani u knjigu rekorda. Prvi je Sir Patrick Stewart, u ulozi profesora Charlesa Xaviera, bez kojega ne bi bilo Wolverina. Jackman je ponosno primio nagradu rekavši da mu je ovo ostvarenje dječačkog sna.“Kad sam bio dijete, htio sam biti u Guinessovoj knjizi rekorda. Brat i ja smo smišljali najlakše načine da postanemo rekorderi. Pokušali smo srušiti rekord od 54 sata neprestanog igranja badmintona. Oboje smo odlučili ostati budni dva dana i noći za redom da vidimo je li moguće srušiti rekord. Bilo je to usred školskog tjedna, pa sam na kraju prespavao čitav dan i školu”, prenosi Unilad.
Jackman je čestitao i bivšem kolegi, glumcu Stewartu: “Otkrio sam da smo obojica u Guinnessovoj knjizi. Čestitam prijatelju – ovo je još jedna stvar koju možeš objesiti na svoj zid”, javlja Unilad.