Adam Levine

Atraktivni pjevač se oglasio nakon nastupa na Super Bowlu: “Udahni. Izdahni. Ustani. Klekni.”

P. N.

Photo/Reuters

Photo/Reuters

Frontman grupe Maroon 5, poslao je poruku kritičarima nakon nastupa benda na ovogodišnjem Super Bowlu. Poluvrijeme ovogodišnjeg Super Bowla obilježio je pjevač Adam Levine uz bend Maroon 5. Gotovo svako žensko oko primijetilo je njegovo isklesano tijelo sakriveno tetovažama. Zatim je pjevač postao internetska smijurija, jer je njegova majica imala jednak uzorak kao tkanina jastuka iz Targeta. Sve je zaokružio njegov ples bez majice, za kojeg je malo tko rekao da je koordiniran ili u stilu ili čak seksi. Unatoč tome što je tad već skinuo majicu. 


Obožavatelji benda i gledatelji utakmice, nisu oduševljeni njegovim nastupom. Na pozornici nije izveo ništa zanimljivo, a imao je i problema s auto-tuneom. Kako to obično bude, pjevač se oglasio porukom na svom Instagram profilu.“Kad smo prihvatili odgovornost za nastup na poluvremenu Super Bowla, izvadio sam kemijsku i počeo pisati. Neke riječi koje su mi tog trenutka došle, naposlijetku su pronašle svoj put prema nevjerojatnim lampionima koji su letjei visoko i nisko večeras. 
Zahvaljujemo svemiru na ovoj povijesnoj prilici za nastupom na najvećoj svjetskoj pozornici. Zahvaljujemo našim obožavateljima, što su nam omogućili ostvarenje snova. I zahvaljujemo našim kritičarima koji nas uvijek tjeraju da budemo još bolji. Jedna ljubav”, stoji u objavi.


Ispod toga je počeo nabrajati riječi, poput: “Oprost. Smijeh. Plač. Dijeljenje. Življenje.” Obožavatelji benda podržavaju Adama, hvaleći nastup. Neki komentari na društvenim mrežama i dalje smatraju da je ovo bio najgori nastup u povijesti Super Bowla.