Terminator

Arnold Schwarzenegger poziva ljude da ostanu doma: Simpatični video će vam uljepšati dan

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

"Samo jedemo s Whiskey i Lulu i dobro se pri tome zabavljamo”, poručio je Terminator. Vjerujemo kako čak i ptice na grani znaju da je ovih dana potrebno ostati doma i ne ugrožavati zdravlje drugih ljudi. Uz #ostanidoma ne samo da spašavamo živote nego i svim zdravstvenim radnicima olakšavamo posao u ovim teškim uvjetima. Diljem svijeta je pokrenuta akcija čiji cilj je da se ljude osvijesti o važnosti izolacije i što manjeg boravka izvan sigurnosti četiri zida. 


Način na koji je poznati Terminator, odnosno glumac Arnold Schwarzenegger, pozvao svoje obožavatelje preko Twittera i Instagrama da svakako ostanu doma će vam i u ovim teškim trenucima izmamiti osmijeh na lice. 


“Veoma je važno da ostanete doma jer nikome nije dopušteno da ide vani, pogotovo nekome tko ima 72 godine”, izgovora poznati glumac dok hrani svog magarca Lulu i ponija Whiskey. 
“Mi ne idemo vani. Mi ne idemo u restorane. Ne radimo više takve stvari. Samo jedemo s Whiskey i Lulu i dobro se pri tome zabavljamo”, poručio je Terminator svim svojim pratiteljima. 


Video je u kratkom roku obišao cijeli svijet i svima, čak i u ovim teškim situacijama izmamio osmijeh na lice.