50 Cent

Američki reper iznajmio trgovinu igračaka za sina pa podijelio javnost: “Pomozi potrebitima”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Dok neki hvale ideju, neki je ne podržavaju.50 Cent (44) svom je sinu Sireu (7) vikend uoči Božića iznajmio čitavu trgovinu igračkama. Reper je na svom Twitter profilu objavio video sretnog dječaka koji grabi igračke u šopingu iz snova, prenosi New York Post.


“Sve je ovo tvoje, zaista, možeš odabrati što god želiš, u redu?”, kaže 50 Cent.  Reper je iznajmljivanje platio sto tisuća američkih dolara kompaniji ” Toys R Us” da se njegovo dijete može samo zabaviti u trgovini.


Mali je Sire odabrao Lego kocke, grlio Geoffreyja (maskotu trgovine) i igrao se sa svjetlosnim mačem iz “Ratova zvijezda”.
“Kada poželio čitav dužan za Božić, nisam mislio da će to doista i napraviti, ali je. Hvala tatice! Najbolji Božić ikada”, stoji u objavi na Instagramu kojeg vodi djetetova majka, Daphne Joy. 


“Božić je stigao ranije za Sirea. Tatica mu je kupio sve legiće, ali ne samo legiće već i ‘Toys R’ Us’. I što kažemo tati? Reci ‘volim te’! Sire je u potpunom šoku i nevjerici”, objavljivala je King na Instagramu, prenosi NYP.


Mišljenja javnosti su podijeljena. Dok neki hvale ideju, neki je ne podržavaju. Jedan obožavatelj piše: “Divan si, ne mogu ni zamisliti kakav je osjećaj napraviti ovakvo nešto za svoje dijete”, a drugi: “Najbolji poklon kojeg otac može dati sinu je bolji život od onog kojeg je on imao. 50, ti!!!”.


“Mogao si podijeliti nešto igračaka manje sretnim djevojčicama ili dječacima. Neka djeca nisu toliko sretna i ne dobiju niti jedan poklon, u odnosu na neke koji dobiju sve što žele. Pomozi potrebitima”, napisao je korisnik na Twitteru.