VRLO OSJEĆAJNA OBJAVA

Alicia Keys objavila emotivno pismo: Napisala ga je kao djevojčica ocu koji ju je napustio

P. N.

alicia_keys

alicia_keys

"Ne želim ništa. Jedino ćeš me tako usrećiti", stoji u pismu.Alicia Keys je na svom Instagram profilu objasnila komplicirani odnos koji ima sa svojim ocem. Njezina majka, Teresa Augello,  zatrudnjela je s Craigom Cookom, koji je napustio obitelj kad je danas popularna pjevačica imala tek dvije godine.


Objavila je pismo koje je sastavila sa četrnaest godina i nije ga oslovila niti na “tata” niti na “Craig” već samo na datum. Kaže da taj datum predstavlja vrijeme ranjivosti i čežnje.


“Sve što želim je da se brineš za svoje stvari. Ne želim telefonske pozive. Ne želim pisma. Ne želim ništa. Jedino ćeš me tako usrećiti”, stoji u pismu.
Prisjetila se trenutaka kada bi njena majka kazala da je Craig dolazi vidjeti, ali on se nikada ne bi pojavio.


“U ranoj tinejdžerskoj dobi, napisala sam ovo pismo svome ocu Craigu. Nisam htjela ništa s njim. U to vrijeme me toliko bolilo osjetiti prazna obećanja. Govorila sam da me nije briga, ali to je duboko utjecalo na mene.View this post on Instagram


I’ve been waiting for the right moment to share this excerpt with you from #MoreMyself… ⁣ ⁣ In the early part of my teens I wrote this letter to my father, Craig. I wanted nothing to do with him. My words came from a place of vulnerability and longing. At the time it hurt so much to experience what felt like empty promises. I swore I didn’t care, but I did and it affected me deeply. I finally had enough and wrote those words.  It’s CRAZY that he kept this letter after all these years. I was so shocked when he first showed me. It was tucked away in a shoe box full of memories. I’m glad he and I can look back at it now as a sign of how far we’ve come ✨??⁣ ⁣ If you feel moved to share, send me a deep relationship that you have had to remove from your life, or one that has been mended, or that you want to see evolve, or are working on changing. ⁣ ⁣ I think it’s so powerful that relationships have their own path. And sometimes they are meant to heal…. ⁣ ⁣ Regardless though, most of the time the healing comes from letting go. ⁣ ⁣ What are your thoughts?⁣ ⁣ Sending u my love, light and strength #moremyself #cheerstotheevolution ? ? ⁣ ⁣ More Myself is available now.


A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) onNapokon mi je bilo dosta i napisala sam te riječi. Ludo je što je zadržao pismo nakon svih ovih godina i bila sam šokirana kada mi ga je prvi put pokazao. Bilo je u kutiji prepunoj sjećanja. Drago mi je što i on i ja možemo pogledati unatrag i vidjeti dokle smo došli”, napisala je kraj objave u kojoj čita pismo.


Njezina je emotivna objava skupila više od milijun lajkova i potaknula nekoliko tisuća obožavatelja da i sami napišu u kakvom su odnosu sa svojim ocem. Pjevačica je na kraju objave zaključila da je nekim odnosima suđeno da zacijele, ali da je važno reći kako se osjećaš.