Otkrila ju fotka

Adele još jednom iznenadila svojom vitkom figurom. Naglasila ju jednostavnom kombinacijom

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

U crnoj majici i hlačama pjevačica je pozirala sa svojim partnerom Richom PaulomSvjetski popularna pjevačica Adele pokazala je svoju zanosnu figuru u crnoj odjevnoj kombinaciji nakon ogromne transformacije zbog koje se na dulji period povukla iz javnosti.


U crnoj majici i hlačama pjevačica je pozirala sa svojim partnerom Richom Paulom te komičarom i glumcem Kevinom Hartom, koji  je njihovu zajedničku fotografiju podijelio na društvenim mrežama.


Nakon što se mjesecima skrivala od javnosti, Adele je svojom vitkom figurom prilično iznenadila sve. Poslije perioda daleko od očiju znatiželjnika, pjevačici kao da su se sve zvijezde posložile jer je pronašla ljubav s novim partnerom, a nastavila i zavidnu glazbenu karijeru.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kevin Hart (@kevinhart4real)

S Richom je jako sretna, a u jednom intervjuu kratko je otkrila da bi s njime voljela osnovati obitelj i udati se za njega.


U međuvremenu je viđena i s velikim dijamantom na ruci, ali pjevačica je opovrgnula šuškanja rekavši da samo voli skupi nakit.


”Nisam zaručena. Jednostavno volim vrhunski nakit”, rekla je kratko.


“Nisam se udala. Nisam se udala. Samo sam zaljubljena. Sretna sam kao što ću uvijek i biti. Mogla bih se i udati”, priznala je Adele.