Waking up dreaming

Shania Twain vraća se na glazbenu scenu novim singlom

A. P.

Foto: Instagram/Shania Twain

Foto: Instagram/Shania Twain

Popularna pjevačica nakon 5 godina objavljuje novi singl i najavljuje veliku povratničku turneju



Shania Twain spremna je za novo poglavlje u svojoj glazbenoj karijeri.


Poznata country pjevačica u petak bi trebala objaviti svoju prvu pjesmu od 2017. pod nazivom “Waking Up Dreaming.” Shania je rekla da je nova pjesma “samo početak” njezinog glazbenog povratka.


Napisala je: “Svaki put kad najavim ovako nešto, dobijem takav nalet adrenalina i živaca – to nikad ne prestaje. Jako sam uzbuđena što mogu s vama podijeliti da moja nova pjesma “Waking Up Dreaming” izlazi ovog petka! Zadnjih nekoliko godina provela sam stvarajući novu glazbu, radila sam na dokumentarcu i na rezidenciji u Vegasu i bilo je to tako kreativno ispunjeno vrijeme za mene. Ne mogu dočekati sljedeće poglavlje, a Waking Up Dreaming je samo početak. ”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shania Twain (@shaniatwain)





Uz rezidenciju u Vegasu, 57-godišnja country pop zvijezda nedavno je promovirala svoj Netflixov dokumentarac “Not Just a Girl”, koji prati njezin buran osobni život i zvjezdanu svjetsku karijeru, a također bi trebala biti sutkinja u britanskoj emisiji “Starstruck.”


Pjevačica također planira stadionsku turneju po Velikoj Britaniji kako bi proslavila svoju 30-godišnju karijeru, koja će uključivati niz koncerata po arenama, uključujući nekoliko koncerata u londonskoj “The O2” areni kao i nastupe u Glasgowu, Manchesteru i Birminghamu, piše Music News.


Koncerti bi se trebali poklopiti s novim albumom 25 godina nakon objavljivanja njezinog rekordnog albuma “Come on Over”, koji je prodan u 40 milijuna primjeraka te je njezin najprodavaniji album.


Izvor je najavio: “Turneja će biti velika. Nakon 30 godina, Shania je još uvijek jedna od najboljih izvođačica u svijetu i ulaže sve u svoje nastupe uživo. Ove je godine dobila sjajne kritike za svoju rezidenciju u Las Vegasu, ali ova će turneja biti prepuna hitova s ​​umiješanim novim pjesmama.”