Vruća drama

Seriji Bridgerton koju svi jedva čekaju zbog vrućih scena, ponovno je zaustavljeno snimanje

S.M.

Foto: Netflix

Foto: Netflix

Snimanje je odgođeno zbog pozitivnih na Covid-19Netflixova vruća povijesna drama “Bridgerton” morala je stati sa snimanjem zbog pozitivnog testa na Covid-19, piše Deadline, što je već drugi put da je snimanje zaustavljeno.


Netflix nije otkrio tko je pozitivan pa se ne zna je li riječ o nekome iz glumačke postave ili nekome od članova ekipe, ali streaming platforma ima rigorozne protokole za testiranja na setu.


Inače, Ujedinjeno Kraljevstvo je prijavilo najveću brojku zaraženih u proteklih šest mjeseci na 16. srpanj kada je javljeno da broje 51,780  pozitivnih slučajeva.
Serija je polučila ogroman uspjeh otkako je izašla na Netflixu krajem 2020. godine, a samo u jedan mjesec gledalo ju je 82 milijuna kućanstava. U centru pažnje su bili glumci Phoebe Dynevor  i Regé-Jean Page, a stiglo je i 12 nominacija za nagradu Emmy, uključujući onu za najboljeg glumca u dramskoj seriji i za najbolju dramsku seriju.


Nažalost, obožavatelji više neće baš gledati Pagea u novoj sezoni jer drugi dio prati traženje prikladne supruge za lorda Anthonyja Bridgertona.