Celebrity prijateljstvo

Serena Williams još je jednom ukazala veliko poštovanje prema Meghan Markle

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Serena Williams uvijek će držati leđa Meghan Markle.Nakon što je podijelila iskreno priznanje Meghan nakon njenog intervjua s Oprah Winfrey, tenisačica je još jednom naglasila svoju podršku Meghan tijekom debitantske epizode Shinea, Stuarta Weitzmana. Tijekom intervjua Serena je primijetila zašto joj je toliko važno da javno progovori o svojoj dugogodišnjoj prijateljici, prenosi Popsugar.


“Meghan je sjajna osoba i mislim da je oličenje snage, oličenje samopouzdanja, oličenje nesebičnosti”, rekla je Serena. “Znam da nije lako, a iz intervjua možete vidjeti da nije bilo lako, ali imala je toliko staloženosti, a i dalje je imala toliko predavanja.”


Također je primijetila da je Meghan “najjača osoba koju poznaje”, dodajući da ne “poznaje nikoga drugog tko bi se mogao nositi sa svime na globalnoj razini na način na koji je morala rješavati stvari koje su neistinite, iz minute u minutu. I to dan za danom. Samo minutu za minutom, samo još jedan neistinit navod koji joj se baca. ”
Serena i Meghan upoznale su se i povezale u Super Bowlu 2010. godine i od tada su prijateljice. Iako je Meghan prisustvovala na pregršt Sereninih mečeva na US Openu i Wimbledonu, Serena je bila jedna od središnjih figura Meghanine svadbe za 2018. godinu princa Harryja.