Pogrešne informacije?

Scott Disick krenuo na rehabilitaciju zbog problema s ovisnošću pa odustao: Sada tuži kliniku

P. N.

scott_disick

scott_disick

To je bar bila priča od prošloga tjedna sve dok odvjetnik Marty Singer nije javio da se Scott Disick nije prijavio zbog ovisnosti.Scott Disick kojeg znamo po sudjelovanju u emisiji “Keeping Up With The Kardashians” gdje sa bivšom djevojkom Kourtney Kardashian ima troje djece, prijavio se u kliniku na rehabilitaciju.


Prošlog se tjedna prijavio u ustanovu u Edwardsu, a E!News je tada objavio: “Scott se prijavio prošlog tjedna. Imao je veliku pomoć od strane Kourtney koja je zahtjevala da potraži pomoć. Prošlih je tjedana situacija bila loša, a Kourtney neće dozvoliti da se približi njihovoj djeci dok ne prođe liječenje”.


Disick se prijavio u kliniku zbog borbe s ovisnošću s kojom je i prethodno imao problema, no proteklih je nekoliko godina uspio ostati trijezan. Posljednji se put u kliniku prijavio 2017. godine. Ubrzo je prohodao sa Sofiom Richie, a par je u vezi uz prekide tijekom protekle tri godine. Izvor je za E!News tada kazao da Richie ima pozitivan utjecaj na njegovo zdravlje i trijeznost.
“Svi razumiju i vide da Sofia Scotta čini sretnim, što im je važno. Scott je sada u odličnoj fazi i obitelji ne smeta što je ona uz njega te utjecaj koji ima na njega”, kazao je tada izvor.


To je bar bila priča od prošloga tjedna sve dok odvjetnik Marty Singer nije javio da je Scott Disick napustio kliniku i sada ju planira tužiti jer su navodno dali njegove fotke iz ustanove novinarima.


U istoj izjavi, Singer poriče da se Scott borio s ovisnošću prije nego što je otišao potražiti pomoć.


“U nadi da ćemo konačno riješiti bol koju je Scott u tišini osjećao proteklih godina nakon iznenadne smrti njegovih roditelja, Scott se prijavio u kliniku da poradi na traumatičnim iskustvima iz prošlosti. Nije se prijavio zbog ovisnosti o drogama ili alkoholu. Šokantno je što je klinika prekršila pravila o povjerljivosti, pa se odmah po prijavi u kliniku i odjavio te vratio kući. Iznenađeni smo ovom ekstremnom invazijom na privatnost i planiramo poduzeti hitne pravne mjere”, kazao je Singer.