Offline Music Festival

SARS, Goran Bare & Majke i Jura Stublić & Film stižu na novi dvodnevni festival u Opatiju

P. N.

SNIMIO: SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO: SERGEJ DRECHSLER

Sa zvukom dobrih vibracija od 22. do 23. srpnja premijerno će se održati Offline Music Festival te na svom prvom izdanju ugostiti vodeća regionalna rock i pop imena.Ljetna pozornica Opatija ovog će srpnja biti domaćin novom glazbenom festivalu. Sa zvukom dobrih vibracija od 22. do 23. srpnja premijerno će se održati Offline Music Festival te na svom prvom izdanju ugostiti vodeća regionalna rock i pop imena.


Popis izvođača koji će u sklopu ovog open-air festivala stati na jednu od najljepših otvorenih pozornica na jadranskoj obali predvode regionalni miljenici, beogradski sastav S.A.R.S., zajedno s domaćim rock ikonama – u Opatiju stižu i Goran Bare & Majke te Jura Stublić & Film. Uz njih, svojom izvrsnom live energijom festival će upotpuniti i zagrebački pop rock bend Bang Bang, vodeća regionalna showwoman Ida Prester sa svojim bendom Lollobrigida te perspektivna domaća kantautorica Lu Jakelić.


Offline Music Festival novi je domaći glazbeni festival, iza kojeg stoji BaBa Production, prepoznatljivo ime glazbene i event produkcije, s 30 godina iskustva rada na najvećim koncertima i festivalima u Hrvatskoj.
S novim festivalom u svojoj lepezi događanja, publici žele pružiti još jedno nezaboravno koncertno iskustvo. Publika će tako imati priliku na ovom festivalu susresti se sa svojim omiljenim glazbenim imenima u predivnom okruženju Ljetne pozornice Opatija, smještene odmah uz more, na zelenom ‘poluotoku’ znamenitog opatijskog parka Angiolina.


Ulaznice su dostupne u prodaji, po cijeni od 200 kn (festivalska) te 120 kn (jednodnevna), putem sustava Eventim.hr.


Program Offline Music Festivala:


22.07.


S.A.R.S.


Bang Bang


Ida Prester & Lollobrigida


23.07.


Goran Bare & Majke


Jura Stublić & Film


Lu Jakelić