Unicorn

Caroline Giuliani otvoreno o tome zašto voli u troje: “Učinilo me boljom osobom”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

U članku “A Unicorn’s Tale: Three-Way Sex With Couples Has Made Me A Better Person", opisala je svoje avanture s drugim parovima.Caroline Rose Giuliani, kćerka političara Rudyja Giuliania, otvoreno je priznala da ju je seks u troje učinio boljom osobom.


U članku “A Unicorn’s Tale: Three-Way Sex With Couples Has Made Me A Better Person”, opisala je svoje seksualne avanture s drugim parovima.


Članak započinje riječima: “Želim gledati svog dečka s tobom”, a Caroline piše da već neko vrijeme zna kako je u najmanju ruku biseksualna te da je jedva istražila tu stranu. Dodaje da je znala kako želi iskusiti novu dinamiku.
Nakon što se prijavila na stranicu “Unicorn” gdje žene dogovaraju spolne odnose s parovima, napisala je: “Jedna žena s kojom sam razgovarala kaže da je tražila nekoga tko će biti dominantan nad njom, ali podložan njezinom dečku.


Obično sam podložna, ali kako smo se dopisivale, pokušala sam biti autoritativna seksualna osoba.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Caroline Rose Giuliani (@carolinerosegiu)Nakon što je detaljno opisala svoja iskustva, zaključuje da se sada identificira kao panseksualna osoba te priznaje da se čitav život borila protiv depresije i anksioznosti.


Page Six prenosi da njezin otac Rudy Guliani, nije još komentirao ove izjave.