Večer za pamćenje

Rock Summer Festival udruge LP Rock oduševio sve generacije

Mira Jelačin Mikuličić

FOTO/Mira Jelačin Mikuličić

FOTO/Mira Jelačin Mikuličić

LP rock udruga ponovo je organizirala koncert za pamćenje. Prva večer Rock Summer Festivala LP Rock udruge održana je u sklopu Ljeta na Gradini.


Nakon što je dan prije odgođen zbog kiše, koncert na Trsatskoj gradini održan je preksinoć u idealnoj ljetnoj noći koju su bendovi Cross-fire, Grupa Pan i Midnight Band zagrijali prašeći rock and roll iz 60-ih i 70-ih godina. Tako su posjetiteljima Gradine pružili nezaboravnu večer. I mladima i onima malo starijima. Frišku večer zagrijali su obožavatelji rock sounda gibajući se u ritmu rock and rolla. U prvim redovima ispred bendova, s rukama u zraku, na prvoj terasi, među stolovima, na ulazu u Mir junaka… plesalo se gdje god je bilo mjesta za ples jer mladi u srcu živahan duh imaju, a noge same na ples vuku. Tako su nakon dugo vremena članovi udruge LP Rock došli na svoje. I oni koji su svirali i oni koji su se nakon dugog razdoblja mogli ponovo okupiti, družiti i plesati.


FOTO/FOTO/Mira Jelačin Mikuličić

FOTO/FOTO/Mira Jelačin MikuličićNitko nije skrivao oduševljenje, a predsjednik LP Rock udruge Darko Tolja je kazao: »Osjećam se savršeno. Ostvario mi se san! Da sviramo na Gradini, gdje sviraju samo najveći. Oduševljen sam.«


Isto se moglo čuti i od svih ostalih izvođača kojima osmijeh nije silazio s lica. Tolja je još dodao da je lijepo surađivati s organizatorima Ljeta na Gradini. A da je to bila savršena rock večer govori i činjenica da je svima bilo teško otići s Gradine premda je otkucavala ponoć.
Drugi dio Rock Summer Festivala LP Rock udruge najavljen je za utorak 20. srpnja s početkom u 21 sat a svirat će grupe »Exodus«, »Arsenal« I »Delta Blues Train«.


FOTO/FOTO/FOTO/Mira Jelačin Mikuličić

FOTO/Mira Jelačin Mikuličić