Eskperiment

Rihanna otkrila kako će zvučati njezina nova glazba: ‘Zabavljam se i sve će biti potpuno drugačije’

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Nije otkrila kada ćemo je moći čuti, ali otkrila je da će zvučati potpuno drugačije.Rihanna je tijekom losanđeleske premijere svoje modne revije Save x Fenty Vol. 3 za otkrila kako će zvučati njezini novi glazbeni radovi. Nije precizirala kada će (i što) objaviti, ali dala je naslutiti da neće zvučati poput Rihanne na koju smo navikli.


“Shvatite da nećete očekivati ono što ćete čuti. Što god znate o Rihanni, neće biti ono što ćete čuti. Zbilja eksperimentiram. Glazba je poput mode, moramo se moći igrati. Smijem odjenuti što god želim i na isti način tretiram i glazbu. Zabavljam se i sve će biti potpuno drugačije”, kazala je ova glazbenica i poduzetnica.


Obožavatelji nestrpljivo čekaju njezine nove glazbene uratke jer pjevačica nije objavila ništa novo od albuma iz 2016. godine s kojeg je najpopularniji singl bio “Work”.


Posljednjih je godina Rihanna fokusirana na mnoge poduzetničke poduhvate od kojih najviše na kozmetičke linije Fenty Beauty i Fenty Skin, ali i uspješan brend donjeg rublja Savage x Fenty. 
Zvijezda je nedavno kazala da joj se ne žuri s novom glazbom, ali objasnila da uvijek radi na njoj. Dodala je da će nove stvari objaviti kada zato bude spremna. “Neću ništa objaviti samo zato jer ljudi iščekuju”, kazala je dodajući da će se čekanje isplatiti, piše Harper’s Bazaar.