Dječak je stigao

Rihanna i A$AP Rocky postali su roditelji

Portal Novi list

FOTO/IG @rihannaofficilal, Reuters

FOTO/IG @rihannaofficilal, Reuters

Ime njihova sina tek treba otkriti.Rihanna i A$AP Rocky novopečeni su roditelji! Popularni par razbio je internet još u siječnju kada su objavili da čekaju svoje prvo zajedničko dijete, a to će učiniti još jednom. Entertainment Tonight je potvrdio da je par dočekao dječaka 13. svibnja nakon što je TMZ prvi objavio uzbudljivu vijest. “Nisu napustili jedno drugo”, rekao je izvor za ET. ” Ona se već dugo veseli majčinstvu. Ovaj mali dječak imat će najbolju modu za bebe.” Ime njihova sina tek treba otkriti.


Poduzetnica Fenty Beauty debitirala je 31. siječnja u New Yorku u nizu uličnih fotografija koje su brzo kružile internetom. Rihanna je razotkrila trbuh noseći Vintage Chanel pufer kaput i ništa ispod te pozirala uz Rockyja, koji je s obožavanjem gledao u pjevačicu i držao je za ruku.


Tjednima kasnije, Rihanna je progovorila o tome kako je bilo teško sakriti trudnoću prije velike objave. “Bilo mi je teže to sakriti od svoje grupe ljudi, jer su oni oko mene, znaju moje navike”, rekla je za E! “Oni su kao: ‘Ne želiš nešto popiti? Ne pušiš?’ I jedem sve stvari koje nisam navikla jesti. Znaju da mrzim slatkiše i odjednom tražim kolačiće i krafne. Ali na kraju sam sve to morala pustiti van, a oni su bili svi šokirani, naravno, kao što je šokiran i svijet.”
No, nakon što je tajna otkrivena, Rihannina odjeća govorila je sama za sebe. Od svoje objave, poduzetnica je nosila jedan upečatljiv spoj garderobe za drugim, ističući sve veći trbuh. Ružičasti Chanel trenutak dao je ton njezinu modnom trudničkom putovanju, jer je od tada ljuljala izrezani dvodijelni top s kravatom sprijeda i crvenu kožnu haljinu s kapuljačom, među mnogim upečatljivim kombinacijama s Rockyjem pokraj sebe .


Još u svibnju 2021., Rocky je za GQ rekao “Mislim da bih bio nevjerojatan otac.” U intervjuu za britanski Vogue 2020., na pitanje gdje se vidjela desetljeće kasnije, Rihanna je otkrila da će imati troje ili četvero djece, bez obzira na to ima li partnera. “Jedina stvar koja je bitna je sreća, to je jedini zdrav odnos između roditelja i djeteta. To je jedina stvar koja može istinski odgojiti dijete, a to je ljubav”, rekla je tada.


Par se prvi put romantično povezali u studenom 2020. nakon godina prijateljstva, a svoju su vezu službeno potvrdili u svibnju 2021. Čestitamo rastućoj obitelji!