Tvrđava Sv. Mihovila

U Šibeniku počinje program “Glasno s tvrđave”

Portal Novi list

Sve je spremno za ljeto koje će se dugo pamtitiU četvrtak, 8. srpnja na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku počinje program “Glasno s tvrđave”.


I upravo će ta pozornica postati i najglasnija tvrđava na obali, a za to je dobrim dijelom zaslužan i bogati koncertni program GLASNO! u okviru kojeg ovog ljeta nastupaju:


Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor (8. srpnja.), Vojko V & Z++ (15. srpnja), Daleka obala (22. srpnja), LET 3 (12. kolovoza), Neno Belan & Fiumens (19. kolovoza) i TBF uz mladu predgrupu Zo (26.kolovoza)!
Program „Glasno s tvrđave“ otvara, u četvrtak 8. srpnja, kako drugačije, nego upravo on – Rade Šerbedžija u pratnji svog sastava Zapadni kolodvor.


Jedan jedini i neneponovljivi glumac, pjesnik i glazbenik, svoje obožavatelje će ovoga ljeta dočekati i na Tvrđavi sv. Mihovila s nekim starim, nekim novim i nekim posuđenim pjesmama, a ono što ih čini tako nježno neodoljivim upravo je boemska romantika koju Rade Šerbedžija s lakoćom prenosi publici već i samo vlastitom pojavom.Nakon toga, već sljedećeg četvrtka, nastavljamo vruće ljeto uz VOJKA V 15. srpnja, a na Tvrđavi mu se ekskluzivno pridružuje i svima već poznati, mladi Osječanin Z++, glazbenik koji je pokrenuo pravu malu revoluciju na domaćoj hip hop i trap sceni!


Koncertno besprijekoran, Z++ postavio je nove temelje u koketiranju s raznim glazbenim žanrovima i uspješno otvorio vrata mainstream scene.


Zajedno, Vojko V i Z++ čine dvojac koji će nedvojbeno opravdati status najtraženijih nastupa ovog ljeta, jer nakon velike pozornice Exit festivala dolaze pokoriti još jednu Tvrđavu, i to baš ovu našu najglasniju!


Srpanjski dio programa GLASNO! zatvara koncert Daleke obale 22.srpnja, grupa koja je nedavno koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji još jednom opravdala status kultne grupe svih generacija.


Na koncertu su se redali svima dobro poznati hitovi, koje je publika dočekivala s oduševljenjem, a nakon ovako spektakularnog povratka pozornicama, val dobre energije zasigurno će zapljusnuti i Šibenik.


Program GLASNO se u kolovozu nastavlja s nastupima Let 3, Neno Belan & Fiumens koji će podsjetiti publiku na hitove Đavola, a program završava s velikanima koncertnih pozornica, grupom TBF i mladom predgrupom ZO, koja već osvaja radijski etar ljetnim hitom “Mjesto pod suncem”.


Ne propustite neke od najboljih koncerata ovog ljeta u sklopu programa GLASNO! i svoju ulaznicu nabavite čim prije, jer iako je interes ogroman, dodatnih ulaznica neće biti u prodaji sukladno ograničenjima propisanim od strane HZJZ i stožera Civilne zaštite RH.


Napominjemo da je početak svih koncerata u 21h, a posjetitelje se moli da pri samom ulasku u prostor Tvrđave sv. Mihovila nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja.


Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje.


Ulaznice za sve koncerte u okviru programa GLASNO! dostupne su putem sustava Eventim.