Tri sjajna koncerta

U lipnju na Gradinu stižu Boris Štok, Jonathan i Silente

Ivana Kocijan

Boris Štok nastupit će prvi, 11. lipnja, dan kasnije slijedi koncert grupe Jonathan, a u nedjelju 20. lipnja pred publiku će stati dubrovačka grupa Silente RIJEKA – Glazba se konačno vraća na riječke pozornice! Odlične vijesti donosi Los Angeles Agency koji najavljuje tri atraktivna koncertna nastupa na Trsatskoj gradini, po mnogima jednoj od najljepših riječkih pozornica.


»Ljeto na Gradini svoje 16. izdanje imat će na Trsatu u Rijeci u srpnju i kolovozu, a kao uvod u cijeli festival na rasporedu su tri sjajna koncerta Borisa Štoka te grupa Jonathan i Silente«, navodi se u najavi.


Jaka imena


Sve otvara cijenjeni riječki kantautor Boris Štok u petak 11. lipnja. Riječki glazbenik dolazi pred svoje sugrađane na krilima singla »Reci mi« kojim je najavio vinilno izdanje albuma »Uvijek dio mene« nominiranog za nagradu Porin.
Dan nakon njega, u subotu, 12. lipnja, nastupit će hvaljeni riječki bend Jonathan, koji će na domaćem terenu još jednom pokazati zašto nosi titulu jednog od naših najjačih live bendova.


U nedjelju 20. lipnja na istoj lokaciji nastupit će Silente. Bend dolazi na krilima novog singla »Nikada ovako« koji se našao na vrhovima ljestvica najslušanijih pjesama u Hrvatskoj. Sva tri koncerta bit će održana u limitiranom kapacitetu, a događaj će biti organiziran sukladno sa svim u tom trenutku aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem natječaja »Jer svirati se mora« provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH te Hrvatske glazbene unije.


Ulaznice u prodaji


Ulaznice za sva tri koncerta kreću u prodaju u petak 28. svibnja na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Pojedinačne cijene ulaznica su za Borisa Štoka 70 kn u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta. Ulaznice za nastup Jonathana su 80 kn u pretprodaji, a 100 na dan koncerta, dok će za nastup Silentea u pretprodaji trebati izdvojiti 100 kn, a na dan koncerta 120 kn.