POTVRDA AMERIČKE GRUPE

The Killers potvrdili dolazak na odgođeno izdanje INmusic festivala, odgođen i koncert Pixiesa

Hina

The Killers / AZTEK INCORPORATED

The Killers / AZTEK INCORPORATEDZAGREB – Američka rock grupa The Killers potvrdila je svoj dolazak na odgođeno izdanje INmusic festivala najavljeno za lipanj 2022. godine, što će biti njihov premijerni nastup u Hrvatskoj.


Iza The Killersa je šest multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, podsjećaju organizatori zagrebačkog festivala.


Najavljuju da će u Zagrebu, uz dobro poznati opus predstaviti i novi materijal s hvaljenog šestog studijskog albuma ‘Imploding The Mirage’ izdanog u kolovozu 2020. te s već najavljenog sedmog studijskog albuma.
Killers su zbog pandemije morali ponovno odgoditi već rasprodanu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj.


Ulaznice kupljene za 15. INmusic festival najavljen za lipanj 2020., odnosno 2021. godine, ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala, od 20. do 22. lipnja.


Na Facebook stranici INmusic festivala objavljeno je da se za 2022. godinu odgađa i koncert Pixiesa, ranije najavljen za kolovoz ove godine.


Kako se navodi, Pixies su odlučili odgoditi planiranu europsku turneju u ljeto 2021. uslijed nastavka nepovoljne globalne zdravstvene situacije te je u skladu s time odgođen i koncert na Zagrebačkom velesajmu.


Novi datum zagrebačkog koncerta Pixiesa u sklopu europske turneje je 27. kolovoza 2022. godine, a sve već kupljene ulaznice za koncert ostaju važeće za nov datum održavanja.