Kakav povratak!

Skunk Anansie zapalili vjernu hrvatsku publiku, emocije se nisu mogle sakriti

Marija Pajtak

Ilustracija

Ilustracija

Ni publika ni bend tijekom čitavog koncerta nisu mogli sakriti bezbroj emocija i odličnu energiju.Kultni britanski rock sastav Skunk Anansie večeras je ponovno zapalio svoju vjernu hrvatsku publiku u maloj dvorani Doma sportova.


Ni publika ni bend tijekom čitavog koncerta nisu mogli sakriti bezbroj emocija i odličnu energiju.


Svirku je otvorio kanadsko-britanski post-punk dvojac Shelf Lives koji su odlično zagrijali publiku za spektakl koji slijedi.
Nakon njihovog nastupa, vrlo su brzo prostor ispunili žestoki rifovi, a usred publike svjetlo je obasjalo ćelavu pjevačicu Skin u neonsko zelenom veličanstvenom odijelu koju je mnogobrojna publika s oduševljenjem pozdravila.


I ovog su puta oduševili dobro uvježbanu i pripremljenu publiku svojim najpoznatijim pjesmama, poput Because of You, Charlie Big Potato, My Ugly Boy, Twisted, Weak i Hedonism, a na set listu uvrstili su i potpuno nove pjesme – Can’t Take You Anywhere i Piggy.


Pjevačica Skin je, od samog početka plivala među publikom, više doslovno nego figurativno i pjevala najviše note s nevjerojatnom lakoćom, gotovo čitavo vrijeme skakala bez da joj zadrhti glas, a bend ju je bez problema profesionalno pratio.


Nakon posljednjeg koncerta u Hrvatskoj 2019. i velike slavljeničke turneje na Šalati, Skunk Anansie je večeras dodatno produbio neraskidivu vezu s hrvatskom publikom priuštivši svim prisutnima itekako ukusnu rokersku poslasticu za pamćenje.


Skunk Anansie uvrstili su Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje „25 Live @ 25“ čime je jedini grad u našoj regiji koji je po drugi put ugostio ovu live rock mašinu, a o kultnom statusu benda govori i činjenica da su im brojni nadolazeći koncerti unaprijed rasprodani.