za ljubitelje LP ploča

Šiza izdala svoj hvaljeni prvijenac „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ na vinilu

T.I.

„Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ na vinilu može se nabaviti preko Šarenog dućana po iznimno pristupačnoj cijeni od 100 kunaEksplozivni dvojac Šiza koji je ovo proljeće ugodno iznenadio debitantskim albumom „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“, ovo djelo nakon objave u „virtualnom“ obliku na striming glazbenim servisima objavio je danas i u fizičkom izdanju na vinilu, zahvaljujući suradnji s Dostavom Zvuka i Blind Dog Records (Šareni Dućan).


Šizin album kritika je dočekala hvalospjevima opisujući ga kao uzbudljivo razmeđe garažnog rocka i tvrdog post punka upotpunjeno beskompromisnim stavovima autora. Iako debitanti pod ovim imenom, iza njega se kriju se dobro poznata imena alternativne hrvatske scene Marko Kuhar (Overflow, OSA, Rens Argoa) i Bruno Antolić (Suho Grlo Nos, Letarg), koji su se udružili u minimalistički outfit sačinjeni samo od bubnja, basa i glasa.


Za snimanje u studiju Dostava Zvuka bili su zaduženi Leonard Klaić i Mark Mrakovčić, koji potpisuju i produkciju i miks (Klaić) te master (Mrakovčić) albuma.  Naslovnicu albuma potpisuje Marko Kuhar.
„Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ na vinilu može se nabaviti preko Šarenog dućana po iznimno pristupačnoj cijeni od 100 kuna.