Švedski metal bend na Ljetnoj pozornici

Sabaton večeras možda u znaku kiše

Marina Pauletić

Foto: PROMO

Foto: PROMO

Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson u Opatiji će nastupiti u sklopu svoje velike europske turneje naslovljene »The Tour to End All Tours«Večeras Ljetna pozornica u Opatiji ugošćuje svjetski poznati metal bend Sabaton. U više od dva desetljeća postojanja švedski su metalci izdali deset visoko ocijenjenih studijskih albuma od kojih čak dva platinasta, osvojili su brojne nagrade i nominacije te stekli milijune obožavatelja diljem planeta.


Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson u Opatiji će nastupiti u sklopu svoje velike europske turneje naslovljene »The Tour to End All Tours«, a promovirat će novi album i odsvirati neke od svojih najvećih hitova.


U svojim pjesmama obrađuju atraktivne teme o ratovima iz stvarnoga života i ljudima koji su u njima sudjelovali – o iscrpljujućim bitkama i sjajnim djelima hrabrosti, veličanstvenim pobjedama i dirljivim osobnim borbama – istinitim pričama . Koncert počinje u 21 sat,.
Koncert će se održati bez obzira na vremenske prilike. Preporuča se posjetiteljima da u slučaju kiše ponesu kabanice jer unos kišobrana unutar koncertnog prostora neće biti moguć.