LEGENDE

Psihomodo Pop i Let 3 u Rijeci započinju zajedničku turneju

Ivana Kocijan

Foto: VEDRAN KARUZA

Foto: VEDRAN KARUZA

U Rijeci će im se 18. lipnja kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv Mrave brojim koji će uživo predstaviti upravo objavljen album prvijenac »Zemlja Kamenog Bizona« Da se, kad su koncerti u pitanju, situacija konačno počinje vraćati u normalu, potvrđuje vijest o tome da dva legendarna domaća rock benda, zagrebački Psihomodo Pop i riječki Let 3, kreću na zajedničku turneju koju će otvoriti u Rijeci, sljedećeg petka 18. lipnja, u samom centru grada, točnije na Trgu Riječke rezolucije.


Već tjedan dana kasnije, u subotu 26. lipnja, održat će koncert pred pulskom publikom. U Puli će zasvirati u prostoru dvorišta kluba Rojc, a uskoro će biti objavljeni i ostali datumi turneje i gradovi u kojima će u sklopu nje nastupiti.


Foto: MARKO GRACIN


U Rijeci će se Psihomodo Popu i Letu 3 kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv Mrave brojim koji će tom prigodom uživo premijerno predstaviti upravo objavljeni album prvijenac »Zemlja Kamenog Bizona«.
Ulaznice su u prodaji od petka, 4. lipnja u sustavu Eventima, a zbog epidemioloških mjera, u prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica – u Rijeci će u prodaji biti svega 400 ulaznica po cijeni od 110 kuna u pretprodaji, a u Puli svega 300 ulaznica po cijeni od 100 kn u pretprodaji. Ako ostane ulaznica, na dan koncerta, cijena će biti nešto veća, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera, u prodaju će biti puštene dodatne ulaznice.


Mrave brojim, Foto: PROREC


Koncerti će biti održani uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja »Jer svirati se mora« provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.