Najava albuma

Poslušajte glazbenu transformaciju Dunje Ercegović iz Lovely Quincies u Bad Daughter

T.I.

I dok je prvi singl „Favourite Game“ koji prethodi skorašnjem albumu, Bad Daughter zvučala kao ozbiljan komad indie popa, danas objavljeni „Thick“ odlazi u još čvršće vodeDunja Ercegović, na domaćoj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, nastavlja promovirati svoj novi projekt Bad Daughter koji je u glazbenom smislu prilično odmaknut od njenog „žena plus akustična gitara“ kantautorskog stila.


I dok je prvi singl „Favourite Game“ koji prethodi skorašnjem albumu, Bad Daughter zvučala kao ozbiljan komad indie popa, danas objavljeni „Thick“ odlazi u još čvršće vode. Oštri bas priziva post punk, a kombinacija živih instrumenata i elektronskih bitova podsjeća na žešće trenutke  grupe Garbage. S tim da Garbage u posljednjih desetak godina nisu uspjeli napisati i skladati ovako dobru stvar…


Aranžman i produkciju novog singla potpisuje Leonard Klaić, a lyric video Martin Peranović.
Novi singl “Thick”, kao i prethodni ”Favourite Game”, naći će se na albumu prvijencu Bad Daughter pod nazivom “Let Me Panic”. Album je napravljen u suradnji s producentom i aranžerom Klaićem, a izlazak se očekuje sredinom jeseni za LAA.