Samostalni koncert

PipsChips&Videoclips izvest će 8. travnja nove pjesme u riječkom Pogonu kulture

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Pipsi će na samostalnom koncertu izvesti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijerePipsChips&Videoclips stižu u riječki Pogon kulture u subotu, 8. travnja, a publika će moći pretpremijerno čuti nove pjesme jednog najvažnjih hrvatskih bendova, objavio je organizator koncerta LAA agencija.


Točno godinu dana nakon zadnjeg koncerta u Rijeci, Pipsi će na samostalnom koncertu izvesti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Njima će bend premijerno priključiti i neke pjesme s novog albuma čiji izlazak je planiran za jesen.


PipsChips&Videoclips su na svojim društvenim mrežama poručili: “Puno smo u Rijeci, volimo je i ona voli nas. I zato će Rijeka tog dana Gospodnjega 8.4. slušati neke nove pjesme pretpremijerno. Jer tako treba biti. Budi tamo.”
Prvi puta nakon, sada već legendarnog, koncerta na stadionu Šalata, i na krilima osvojene Rock&Off nagrade za koncertnog izvođača 2022. godine, Pipsi se vraćaju u Rijeku u prostor koji su već punili u prošlosti još jednom pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova.


I na ovaj susret donijet će set najvećih hitova, među kojima su “Na putu prema dolje”, “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “2×2” ili “Plači”.