Ljetni koncert

Njujorški darkeri Interpol vraćaju se u Hrvatsku na prilično neobično mjesto; Malinsku na Krku

T.I.

Foto: Atiba Jefferson

Foto: Atiba Jefferson

Dolazak Interpola prilični je žanrovski odmak za Diamond, klub plesne provenijencije. Inače, njujorški bend ovo ljeto krstari Europom i predstavlja novi, sedmi po redu album „The Other Side of Make Believe“Jedan od omiljenih bendova darkerski nastrojenog dijela generacija X i Y, njujorški ljudi u crnom Interpol po drugi put stižu u Hrvatsku 19. srpnja.  


I dok su se prvi put obreli na mjestu na kojem ih se moglo očekivati i prije, na INmusic festivalu 2018. godine, ovaj put, dolaze na prilično neobično mjesto. Riječ je o klubu Diamond iznad Malinske na Krku, zapravo maloj otvorenoj areni prije svega plesne/DJ provenijencije. Diamond je prošle godine krenuo ambiciozno, u ljetnim mjesecima ugostio prilično krupna imena, francuski duo Ofenbach i DJ Diesela iza kojeg se krije bivša velika NBA zvijezda Shaquille O’Neal. I on i Ofenbach ovo ljeto ponovno dolaze na Krk, ali i još hrpa velikih DJ zvijezda poput Stevea Aokijai  Fedde Le Granda.


Dolazak Interpola prilični je žanrovski odmak za ovaj klub. Inače, njujorški bend ovo ljeto krstari Europom i predstavlja novi, sedmi po redu album „The Other Side of Make Believe“.
Karte po cijeni od 39 eura za parter i 79 ulaznica za VIP prostor prodaju se od jučer putem sustava Entrio.


Sudeći po fotografijama s događanja u klubu Diamond riječ je o prostoru koji ne prima više od 1500 posjetitelja, pa bi s obzirom na popularnost Interpola na ovim prostorima bilo pametno kupiti kartu što prije.