Od koncerta do razočarenja godine

Ništa od koncerta Rage Against The Machine u Zagrebu! Otkazali sve koncerta na europskoj turneji iz “prozirnih” razloga

T.I.

Zna se da je pjevač Zach de la Rocha 11. srpnja u Chicagu na koncertu ozlijedio nogu, no nejasno je kako može nastupiti u New Yorku danas i još dva dana kasnije, a neće biti sposoban isto to činiti za mjesec danaOd dugoiščekivanog koncerta legendarne metal rap grupe Rage Against The Machine u Zagrebu neće biti ništa! Bend je  otkazao sve europske i britanske datume turneje „Public Service Announcement“, pa time i zagrebački koncert planiran 17. rujna.


„Prema liječničkim uputama, Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih našim obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve naše koncerte. Brad, Tim, Tom & Zack“ – objavili su u zajedničkom priopćenju članovi benda.


Zanimljivo, nije precizirano koji je zdravstveni razlog da pjevač Zach de la Rocha ne može nastupiti. Zna se da je 11. srpnja u Chicagu na koncertu ozlijedio nogu, no nejasno je kako može nastupiti u New Yorku danas i još dva dana kasnije, a neće biti sposoban isto to činiti za mjesec dana. Razlog zvuči dosta prozirno, no možda je u pitanju neki drugi zdravstveni problem za kojeg javnost ne zna.
Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti AUTOMATSKI izvršen na terećenu karticu do 31.08.2022. Nije potrebno slati zahtjev za povrat. Kako navode iz suorganizatora zagrebačkog koncerta, LA Agencije, treba uzeti u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici.