LAA

Veliki plesni tulum: Nipplepeople i Buč Kesidi 11. lipnja na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila

Hina

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Maskirani pop dvojac Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali šibensku tvrđavu.Veliki plesni tulum s grupama Nipplepeople i Buč Kesidi stiže u subotu, 11. lipnja, na šibensku tvrđavu sv. Mihovila, najavio je organizator koncerta agencija LAA.


Maskirani pop dvojac Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali tu lokaciju, a na novi susret sa šibenskom publikom dolaze na krilima novog singla “Jelena”.

Bend će prošetati i kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“ i „Nikada“, ili “Tajna”.


Pridružuje im se Buč Kesidi, jedan od najznačajnijih novih regionalnih bendova.Dvojac iz Pančeva u svojoj biografiji ima rekordnih pet rasprodanih koncerata u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu prošle jeseni, a ovo će im biti premijerni nastup u Šibeniku.


Bend je proizveo ogroman hype u cijeloj regiji albumom “Euforija”, a kasnije ga objavio i na ekspresno rasprodanom vinilnom izdanju.


Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe nazivaju, predstavit će hitove poput “Nema ljubavi u klubu”, “Đuskanje ne pomaže” ili “Tiho”.