Virtualni koncert

Na petom izdanju Magic Boxa nastupaju Stonebride, Je Veux, Beti, nemanja, Jan Kinčl i Mark Mrakovčić

T.I.

Osim što će se Je Veux predstaviti po prvi put uživo, još jedan sjajan vokal domaće scene i etablirana glazbenica, Natali Dizdar predstavlja na Magic Boxu novi projekt Beti iza kojeg uz nju stoje i članovi grupe MayalesMagic Box u petom izdanju online koncerta u subotu, 27. ožujka, još jednom predstavlja aktualne glazbenike i glazbene projekte domaće scene. U vrijeme izostanka živih nastupa pred publikom, Magic Box u organizaciji pulskog Pozitivnog ritma je zgodna zamjena za „pravi“ festival u formi šest sati žive glazbe s kombinacijom različitih žanrova i najzanimljivijih autora domaće nezavisne i alternativne glazbene scene.


Željku Veverec s novim solo projektom Je Veux i hvaljenim i nagrađivanim debitantskim albumom “I Glow” imat ćemo priliku prvi put čuti uživo upravo na Magic Boxu.


Još jedan sjajan vokal domaće scene i etablirana glazbenica Natali Dizdar predstavlja na Magic Boxu novi projekt Beti iza kojeg uz nju stoje i članovi grupe Mayales.
Neobičnu kombinaciju tajlandskog funka, afro-funka, anatolijskog (turskog) rocka 70-ih i kambodžanskog psycho rocka 60-ih donosi hvaljeni bend nemanja.


Etabliranom zagrebačkom house i techno DJ-u Janu Kinčlu za ovaj live nastup na klavijaturama se pridružuje Sam Mahoney AKA Ishafaq.


Malo žestine teškog rock zvuka donosi sastav Stonebride kojeg nemamo priliku često gledati na domaćem terenu.


Na Magic Box stiže i Mark Mrakovčić, vrlo zaposleni producent i perspektivni rock glazbenik koji je prošle godine privukao pažnju debi albumom “Breeding Black Sheep“.


Voditeljsku palicu kao i u četvrtom izdanju preuzimaju Ida Prester i Goran Pirš.


Koncert će se 27. ožujka s početkom u 18 sati moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice i partnerskih kanala.