Riječki glazbenici

Mrave brojim objavljuju album na vazi za cvijeće

Slavica Mrkić Modrić

Album "Zemlja Kamenog Bizona" svoj na svome

Album "Zemlja Kamenog Bizona" svoj na svome

Kako je sadržaj našeg prvijenca izuzetno zdrav za okoliš, željeli smo da takav bude i medij na kojem se nalazi pa smo ga odlučili objaviti na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. »Paketu samopomoći - Zemlja Kamenog Bizona«, objasnili su članovi Mrave brojimDvije novosti pristižu s adrese riječkoga glazbenog kolektiva Mrave brojim. Prva kaže da izdaju album prvijenac, a druga da će spomenuti album imena »Zemlja Kamenog Bizona« biti otisnut na, vjerovali ili ne – vazi za cvijeće. Pojašnjenje ne baš uobičajenog postupka glasi:


– S obzirom na tešku trenutačnu situaciju uzrokovanu pandemijom, na loše ekološko stanje u kojem se nalazi naš planet Zemlja, dugo smo razmišljali o formatu u kome ćemo objaviti naš album.


Odustali smo od izdavanja na CD-u kao već pomalo napuštenom mediju, kao i na vinilu unatoč tome što mu se u zadnje vrijeme vraća popularnost.
Kako je sadržaj našeg prvijenca izuzetno zdrav za okoliš, željeli smo da takav bude i medij na kojem se nalazi pa smo ga odlučili objaviti na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. »Paketu samopomoći – Zemlja Kamenog Bizona«.Potom slijedi i izuzetno bitna napomena, odnosno uputa za korištenje:


– Za sve one koji posjeduju gramofon važno je napomenuti da će »Paket samopomoći« biti moguće staviti na isti i omogućiti mu okretanje koje je potrebno za ravnomjerno osvjetljavanje Paketa.


Na upit što zapravo nudi »Paket samopomoći«, Mrave brojim uglas pojašnjavaju:


– Uz pomoć »Paketa samopomoći« omogućeno je svima da učine nešto dobro za sebe, za svoje bližnje i za svoju okolinu čime će automatski podići kvalitetu života i budućim naraštajima te njegovati sve ono dobro u sebi postajući bolji i prema sebi, i prema drugima.


»Paket samopomoći« je do sada prošao vrlo rigorozna testiranja od strane eminentnih stručnjaka iz tog polja i sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da je već postigao zavidne rezultate, a korištenje paketa odobrilo je i Ministarstvo za očuvanje digniteta Kamenog Bizona.


»Paket samopomoći – Zemlja Kamenog Bizona« široj će javnosti biti dostupan 4. lipnja, za kada Mrave brojim najavljuje i popratno veliko iznenađenje. Koje? Za sad je to tajna. Najavu prvijenca zaključili su riječima – budite odgovorni, mislite na druge, na sebe i Zemlju Kamenog Bizona. Sljedeća dva tjedna su ključna.