Bivši pjevač Oasisa

Liam Gallagher s još jednim sjajnim singlom povećao očekivanja od novog albuma koji je na putu

T.I.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

„Better Days“ je nešto mekša i ritmičnija od prva dva singla, rokerske „Everything's Electric“ koju je napravio u suradnji s Daveom Grohlom i početkom mjeseca objavljene himnične naslovne „C'mon You Know“, ali nekako najviše miriše na hitNekadašnji pjevač britanske glazbene institucije zvane Oasis nastavlja podgrijavati atmosferu pred izlazak svog novog albuma „C’mon You Know“ zakazan za 27. svibnja. Jučer je objavio treći najavni singl „Better Days“, dokazujući još jednom da nije kreativno presušio.


Naime, „Better Days“ je nešto mekša i ritmičnija od prva dva singla, rokerske „Everything’s Electric“ koju je napravio u suradnji s Daveom Grohlom i početkom mjeseca objavljene himnične naslovne „C’mon You Know“, ali nekako najviše miriše na hit. „Jedna od posljednjih istinskih rock zvijezda“ kako ga je nazvao Grohl nedavno, s ove tri pjesme podsjetio je na bolje dane Oasisa i ako će ostatak albuma biti na ovoj razini, mlađi Gallagher zaista ne mora strahovati za svoj status rock zvijezde. Bar ne u Velikoj Britaniji.


Uz novu pjesmu ide i atraktivni spot, povezan s vječitom Liamovom fascinacijom Beatlesima. Naime, spot je u „Let It Be“ maniri snimljen na krovu stare zgrade, ali ovaj put nije riječ o Appleovoj zgradi u Londonu, već Midland Hotelu s kojeg  puca pogled na panoramu rodnog mu Manchestera.
Izlazak singla karizmatični pjevač popratio je na Twitteru riječima. “Better Days, moj novi singl je vani. To je zvuk ljeta. Uživajte!“Ovo ljeto Liam Gallagher će Velikom Britanijom, Australijom i sa svega nekoliko datuma u kontinentalnoj Europi predstaviti uživo novi album, ali i velike hitove Oasis. Najbliže Hrvatskoj stiže u Italiju, u grad Lucca pored Pise gdje će na otvorenom nastupiti 6. srpnja. Karte su nabavljive po prilično pristupačnoj cijeni od 50 eura.