Chemtrails Over The Country Club

Lana Del Rey potvrdila objavu novog studijskog albuma

Ivana Kocijan

Foto: UNIVERSAL

Foto: UNIVERSAL

Na oduševljenje brojnih fanova diljem svijeta, nova pjesma potvrđuje nam i izlazak istoimenog studijskog albumaAmerička glazbenica početkom ovog tjedna predstavila singl »Chemtrails Over The Country Club«, zajedno s pratećim videospotom koji se trenutno nalazi na YouTube Trending listi i u Hrvatskoj.


Na oduševljenje brojnih fanova diljem svijeta, nova pjesma potvrđuje nam i izlazak istoimenog studijskog albuma koji će biti objavljen 19. ožujka. Riječ je o njenom sedmom studijskom albumu koji je inicijalno trebao biti predstavljen još prošle godine, ali je odgođen zbog pandemije koronavirusa. Gostujući kod Annie Mac na radiju BBC Radio 1, pjevačica se otvorila i progovorila o albumu.


– Ovo je prvi album za koji sam točno znala što od njega želim i kako do toga doći. Ovaj album mi je dao isti osjećaj kao ljubavna veza. Prizivao me i jako sam ga htjela, tako sam se osjećala, rekla je.
Lana Del Rey je putem društvenih mreža otkrila i naslovnicu izdanja te popis pjesama, stoga već sada znamo kako nas na albumu uz do sada predstavljene »Let Me Love You Like A Woman« i »Chemtrails Over The Country Club« očekuje još devet novih pjesama. Album je dostupan za prednarudžbe, kako kroz digitalni Pre-Save, tako i u fizičkom obliku. Naslovna pjesma »Chemtrails Over The Country Club« dostupna je u domaćem radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih servisa