Drugi pokušaj

King Gizzard & The Lizard Wizard stižu u Šibenik. Karte za otkazani koncert u Tvornici vrijede

T.I.

Teško je sa sigurnošću reći koji će set pjesama izvesti iz nevjerojatno velikog kataloga za bend koji je diskografski debitirao 2012. godine. Naime, u tih devet godina KGLW su izdali su, za današnje, ali i svevremenske standarde nevjerojatnu količinu od 18 albumaPsihodelični australski rock majstori King Gizzard & The Lizard Wizard održat će 2. i 3. kolovoza 2022. koncerte na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.


Njihovo premijerno pojavljivanje u Hrvatskoj trebalo se održati u zagrebačkoj Tvornici kulture koja se rasprodala u svega nekoliko dana, no nažalost zbog pandemije bend nikad nije krenuo na tu turneju. Nakon što je postalo jasno da zbog rasporeda i rutinga nove turneje Gizzardi u Hrvatsku mogu doći samo početkom kolovoza, band se odlučio za dva nastupa na jednoj od najljepših pozornica u ovom dijelu Europe.


Poznati po konstantnom mijenjanju set liste i nepredvidivim live nastupima, teško je sa sigurnošću reći koji će set pjesama izvesti iz nevjerojatno velikog kataloga za bend koji je diskografski debitirao 2012. godine. Naime, u tih devet godina, zaključno s ovogodišnja dva djela “L.W.” i “Butterfly 3000”, KGLW izdali su, za današnje, ali svevremenske standarde nevjerojatnu količinu od 18 albuma.
Svi kupci koji su zadržali ulaznice za koncert u Tvornici kulture moraju ih zamijeniti na jedan od dva šibenska koncerta. To mogu napraviti isključivo na mjestu gdje su kupljene, najkasnije do 15. prosinca 2021. godine. Također, svima kojima ne odgovaraju nova lokacija ili datum mogu do 15. prosinca 2021. vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca.


Ulaznice za oba šibenska koncerta u prodaji su od petka 19. studenog po cijeni od 230 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.