Road to Perdition

Keops riječkoj publici predstavio hvaljeni album

Ivana Kocijan

Foto: ANA KRIZANEC

Foto: ANA KRIZANEC

Kako objašnjavaju članovi benda, nosač zvuka simboličnog naziva put je k propasti i ponovnom pronalasku.Keops, jedan od dugovječnijih riječkih metal bendova u subotu je u Palachu održao koncertnu promociju hvaljenog albuma »Road to Perdition«. Kako objašnjavaju članovi benda, nosač zvuka simboličnog naziva »Road to Peridtion« put je k propasti i ponovnom pronalasku koji se odrazio na gotovo svaki aspekt benda, pogotovo u samom zvuku, repertoaru i svježini nastupa, ali i inozemnim ambicijama.


Njihov rad je prepoznala njemačka izdavačka kuća NoCut Entertainment koja je i objavila album te preuzela menadžment benda. Sudeći po prvim reakcijama i odličnim kritikama, Keopsov »zaokret« prema žešćem zvuku bio je pun pogodak koji otvara nove putove i prema novoj publici.


Posebni gosti preksinoćnjeg koncerta bili su članovi prijateljskog groove metal benda Arises iz Zadra. Uigrana ekipa s korijenima u bendovima Rising Dream, Porko Dio, Sikasa itd, u Rijeku je došla u novoj postavi i aktualnim albumom »System«, ali i s potpuno novim pjesmama.