Životinjska karma

Kali Fat Dub objavio novi singl “Stupor Saturnalis”, najavljuju novi album

Portal Novi list

Kali Fat Dub / Foto press

Kali Fat Dub / Foto press

Prstohvat muzičke šarenice kršten glomaznom panonskom weltschmertz rap poezijom. Nešto za jake nerve i krhko strpljenje. Nešto za na pun kufer i prazan stomakPostapokaliptični, spoken word, dub duo Kali Fat Dub objavio je prvi singl naziva “Stupor Saturnalis”. Time najavljuju izlazak novog albuma imena “Životinjska karma” u izdanju PDV recordsa.


”Životinjska karma” je njihov treći dugosvirajući album, ujedno i prvi za etiketu PDV te će biti dostupan kao vinilno i CD izdanje uz prateće digitalne formate, te su već moguće i prednarudžbe.


“Prstohvat muzičke šarenice kršten glomaznom panonskom weltschmertz rap poezijom. Nešto za jake nerve i krhko strpljenje. Nešto za na pun kufer i prazan stomak.
Za svakog po nešto, za nekoga SVE. Mi smo već slušali. Sada je red na Vas! Uživajte u novonastaloj džepnoj apokalipsi koja ne ostavlja mjesta ravnodušnosti”, poručuje se.Kali Fat Dub je furiozni, post-apokaliptični, spoken word dub duo kojeg čine dva osebujna momka Haris Pilton i Chakka Svraka.


Kao akteri scene i glazbeni aktivisti već dugi niz godina, iza sebe imaju veliki broj klupskih i festivalskih nastupa duž regije i Europe uz dva već samoobjavljena prijašnja glazbena uratka.


Album će svoju službenu koncertnu promociju i datum izlaska doživjeti u četvrtak, 15. srpnja nastupom Kali Fat Duba uživo na ovogodišnjem, 19. izdanju Seasplash festivala.