Entuzijazam na vrhuncu

Grupa Let 3 na Dori će se zagrijavati za tradicionalnu svetkovinu Antivalentinovo #8

Ivana Kocijan

Foto: FRANKO KELAM

Foto: FRANKO KELAM

Snimljen videospot za pjesmu »Mama ŠČ« u režiji Radislava Jovanova GonzaEntuzijazam na vrhuncu, atmosfera prožeta kemijom i mladići u najboljim godinama – sažetak je nedavno završenog snimanja videospota za pjesmu »Mama ŠČ« grupe Let 3.


Favoriti ovogodišnje Dore prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.


– »Mama ŠČ« je božja pjesma, a naš nastup na Dori će ući u anale i udžbenike. Jedva čekamo, kaže Zoran Prodanović Prlja, a Damir Martinović Mrle dodaje:
– ŠČ je najstarije svjetsko pismo, nastalo 5.000 godina prije sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma; na Dori ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasili od nadolazećeg armagedona.


Iako status favorita ovogodišnjeg Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije tumače raznoraznim teorijama zavjera, na Dori najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup, uz pristojnu dozu golotinje.


Dok njihova antiratna pjesma »Mama ŠČ«, čija se tematika dotiče aktualnog stanja u Ukrajini, ne silazi s trendova na YouTubeu, Letovci svoj nastup na Dori 11. veljače u Opatiji nazivaju samo izvrsnom generalnom probom za ono što njihove fanove očekuje tjedan dana kasnije na Antivalentinovu #8 u zagrebačkom Domu sportova gdje će im se pridružiti i jake snage domaće i regionalne glazbene scene: Marčelo, Mašinko, Porto Morto i Chasing Nord.


– Na Dori ćemo pokazati samo dio onoga što će biti na Antivalentinovu. Nama je Dora, zapravo, samo zagrijavanje. Zato i idemo na Doru, da si napravimo reklamicu za koncert, rekao je Mrle.