Jer svirati se mora

Domaći stoner rockeri She Loves Pablo na parkingu Vintage Industriala 17. lipnja

T.I.

Foto: Vjekoslav Palinić

Foto: Vjekoslav Palinić

She Loves Pablo već više od 15 godina je važni kotačić domaće alternativne rock scene, a aktualni studijski album „Death Threats From Future Self”, glazbeni kritičari su složno svrstali u ponajbolja izdanja godineDostava Zvuka na parking Vintage Industriala na zagrebačkoj Savskoj,  dovodi zagrebački alter/stoner rock sastav She Loves Pablo u četvrtak 17. lipnja. 


She Loves Pablo već više od 15 godina je važni kotačić domaće alternativne rock scene, a aktualni studijski album „Death Threats From Future Self” (Dostava Zvuka/Dirty Old Label, 2020.), glazbeni kritičari su složno svrstali u ponajbolja izdanja godine. Baza vjernih fanova benda neprestano se širi, čemu snažno pridonosi i njihova impresivna diskografija te brojni hitovi poput „Gamblin’”, „Rubber Band”, „I Am the Motor”, „Next of Kin”, ali i nešto recentnije uspješnice poput „Operator” i „Crumble”.


She Loves Pablo su dijelili pozornicu s kultnim glazbenim imenima poput Clutch, Red Fang, Karma To Burn, Colour Haze te s braćom Cavalera, osnivačima kultne Sepulture. Nekoliko puta su se otisnuli na velike europske turneje, a zbog jedinstvenog odnosa s publikom i užarene atmosfere prilikom live nastupa uživaju status benda čiji koncerti se ne propuštaju.
Broj ulaznica ograničen je na 300. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 65 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 70 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i na web stranici).


S obzirom da je koncert na otvorenom, da je prostor u stambenoj četvrti, koncert počinje rano i završava rano za standarde na kakve smo nekad naviknuli. Vrata se otvaraju od 19h, koncert počinje u 19:45h, a predviđeni kraj je u 21:15h. Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.