Koncert u Zagrebu

Dolazak grupe Skunk Anansie odgođen i drugi put. Novi datum je 11.3.2022.

T.I.

Prvi koncert u Zagrebu trebao se održati 19. studenog 2020. pa je zbog pandemije prvo prebačen na 16. svibnja ove godine,  a kad se vidjelo da i ovo proljeće neće biti moguće biti odraditi turneju, sve je prebačeno na 2022. godinuRedoviti zagrebački gosti, britanska skupina Skunk Anansie odgodila je cijelu europsku turneju, pa tako i zagrebački koncert na sljedeću godinu. Novi susret s hrvatskom publikom dogodit će se 11. ožujka 2022. 


Ovo je već druga odgoda drugog dijela slavljeničke turneje „25 Live @ 25“. Prvi koncert u Zagrebu trebao se održati 19. studenog 2020. pa je zbog pandemije prvo prebačen na 16. svibnja ove godine,  a kad se vidjelo da i ovo proljeće neće biti moguće biti odraditi turneju, sve je prebačeno na 2022. godinu. Konkretno, zagrebački koncert zakazan je za 11. ožujka u Domu sportova.

Zagreb je bio jedan od rijetkih gradova koji su Skunk Anansie posjetili i u prvom dijelu svoje slavljeničke turneje povodom 25 godina osnutka u ljeto 2019., a da se vrate i u drugom navratu vjerojatno je presudila sjajna atmosfera na Šalati. Nakon koncerta bend je tada na Instagramu napisao da je zagrebačka publika bila najglasnija na cijeloj turneji.


Dosad kupljene ulaznice vrijede za novi termin, svi kojima on ne odgovara mogu ostvariti povrat svog novca od 15. do 31. ožujka i to na mjestu gdje su obavili kupnju.


Ulaznice za novi datum nalaze se u prodaji po cijeni od 230 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati platiti 260 kn.