Jubilarno izdanje

Danas počinje jubilarni INmusic festival: Headlineri pripremaju pravi spektakl

Ivana Kocijan

Foto: Press

Foto: Press

Publiku će na Hidden stageu zabavljati Afrodelic, Je Veux, Black Room i Slow Cured.Na Otoku hrvatske mladeži na jezeru Jarun u Zagrebu danas započinje jubilarni petnaesti INmusic Festival. Headlineri prvoga dana festivala su veličanstveni The Killers koji za glavnu pozornicu INmusic festivala pripremaju pravi spektakl, a prije njih će ondje nastupati IDLES, Hinds, Paul the Walrus te pobjednici INmusic Breakthrough natječaja Nocktern. Fontaines D.C., KOIKOI, Benston i The Splitters će istoga dana svirati na World stageu, dok će publiku na Hidden stageu zabavljati Afrodelic, Je Veux, Black Room i Slow Cured.


Najveći hrvatski open-air festival na svakom izdanju okuplja ponajbolja imena suvremene glazbene scene predstavljajući najaktualnije glazbene i kulturne sadržaje hrvatskoj i inozemnoj publici. Osim koncertnoga programa, sva četiri dana festivala će na Tesla Tower stageu biti VJ program, DJ program će se odvijati na nekoliko punktova kao što su Night stage, Šuma Striborova i Silent party, a ponovo će biti otvoren i Karaoke stage.


U prodaji su četverodnevne festivalske ulaznice te jednodnevne ulaznice, a već kupljene trodnevne ulaznice važe i za četiri festivalska dana u novim datumima. Višestruki posjetitelji INmusic festivala registrirani kao članovi INmusic cluba mogu ostvariti popuste na ulaznice za sebe i prijatelje u iznosu do 100 kuna.