znakovita objava

Čini se da u grupi Blur svi jedva čekaju da pandemija prođe da se mogu ponovno okupiti

T.I.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Danas je njihov bubnjar David Rowntree na Twitteru objavio snimku pjesme „Tender“ izvedene uživo prije 12 godina na Glastonbury festivalu i napisao da ne može dočekati da umre prokleti virus da se mogu vratitiI dok braću Gallagher ni pandemija virusa nije navela da malo smekšaju i relaksiraju odnose što bi moglo dovesti do ponovnog okupljanja Oasis, najvećeg benda brit-pop eksplozije, njihovi glavni konkurenti iz sredine 90-ih Blur čini se da nemaju tih problema. Naime, danas je njihov bubnjar David Rowntree na Twitteru objavio snimku pjesme „Tender“ izvedene uživo prije 12 godina na Glastonbury festivalu i napisao da ne može dočekati da umre prokleti virus da se mogu vratiti.


Inače, Blur su zadnju turneju odradili prije četiri godine i otad su zapravo u stanju mirovanja, ponajprije jer je njihova glavna kreativna snaga Damon Albarn i dalje zabavljena svojim drugim bendom Gorillaz u kojoj nastavlja širiti svoje glazbene horizonte daleko od pamtljivih brit-pop melodija s matičnim bendom.


I sam Albarn je ovu jesen rekao da se nada da Blur nisu odsvirali zadnji koncert, jer mu je to zabavno raditi. Dakle, čim pandemija prođe, možemo očekivati možda i veću turneju jednog od najvažnijih britanskih bendova u zadnjih 30 -ak godina. Tko zna, možda ovaj put potegnu i do ovih krajeva koje su dosad uporno zaobilazili.