Ekskluzivni ugovor

4 Asa najavili novi album i veliku turneju

Ivana Kocijan

Foto: Nikola Knežević

Foto: Nikola Knežević

Alen Islamović dodaje da je četvrti as zapravo tajna, odnosno iznenađenje za publiku.Supergrupa 4 Asa ponovo je zajedno te potpisom novog ekskluzivnog ugovora za Croatia Records najavljuje novi studijski album, ali i veliku turneju. Od njihovog prvog okupljanja prošlo je 20 godina, a od zajedničkog albuma i velike turneje koju je gledalo više od pola milijuna ljudi tek koja godina manje. Nažalost, ovoga puta s Vladom Kalemberom, Alenom Islamovićem i Juricom Pađenom nije prerano preminuli Rajko Dujmić.


– Kako nas je Rajko nažalost napustio, odlučili smo nakon nekog vremena početi razmišljati tko bi bio 4 Asa. Potom me nazvao Jurica i rekao da je Rajko nezamjenjiv i da ga nećemo mijenjati jer ga jedino mogu zamijeniti svi zajedno, izjavio je Vlado Kalember, dok je Alen Islamović dodao kako je četvrti as zapravo tajna, odnosno iznenađenje za publiku.


– Ovo je jako veliki dan za sve u Croatia Recordsu, naši dugogodišnji izvođači ponovo su okupljeni, bit će iznenađenja, nekoliko novih pjesama, dueta i suradnji. Veseli me buduća suradnja, rekao je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa.
Grupa do kraja godine planira objaviti studijski album s brojnim gostima, ali i započeti veliku koncertnu turneju, koja će najvjerojatnije započeti humanitarnim koncertom u zagrebačkoj Areni.


– Regionalna je to priča, definitivno, i mi smo svirali svuda po regiji, odnosno bivšoj državi, kad smo se prvi put pojavili. A s obzirom na to da imamo prijateljstva s drugim velikim izvođačima u cijeloj regiji, svi su bez puno pitanja izrazili spremnost da nam se pridruže u studiju, ali i kao gosti uživo, istaknuo je Jurica Pađen.