Najveći open-air

FOTO Report s drugog dana INmusica: Dok smo čekali Cavea bilo nam je super na White Lies i Porto Mortu

Marija Pajtak

Foto Josip MIkačić

Foto Josip MIkačić

Pomalo umorna, ali i dalje mnogobrojna i vesela publika okupila se zbog novih glazbenih poslastica.Jučer je počeo najveći open-air festival u Hrvatskoj. INmusic #15 obožavateljima je otvorio vrata u slavljeničkom duhu nakon dvije godine pauze, a festival je i drugi dan okupio vjernu domaću i stranu publiku.


Foto galerija: INmusic dan 2: White Lies i Porto Morto Foto: Josip Mikačić


Nakon sinoćnjeg otvorenja za pamćenje The Killersa, danas se, na prvi dan ljeta, pomalo umorna, ali i dalje mnogobrojna i vesela publika okupila zbog novih glazbenih poslastica.

Titula headlinera današnje večeri INmusica pripala je uvijek rado viđenom zagrebačkom gostu Nicku Caveu (& The Bad Seeds), čiji nastup počinje u 22:30 sati na glavnoj pozornici.


Foto Josip Mikačić


Prvi popodnevni nastup drugog dana na glavnoj pozornici imali su Neon Iglu, a nakon njih Daliborovo Granje. Paralelno su na World stageu svirali Malady Lane, a nešto kasnije Neon Wife.Amadou & Mariam dobro su zagrijali publiku za bučni engleski post punk bend White Lies koji su oduševili publiku. Dok su oni nastupali na Main Stageu, na World Stageu su svirali Šumski i Porto Morto.Nakon Nicka Cavea nastupit će i Dry Cleaning na Hidden Stageu, ali tek oko 1 sat u noći.