Endemska lokacija

Realistično-optimistično iščekivanje 19. Seasplash festivala

Ivana Kocijan

Foto: iStock

Foto: iStock

Kako smo uspjeli lani, realistično-optimistični iščekujemo ljeto i 19. izdanje festivala, poručuju organizatoriOsamnaesti rođendan Seasplash Festivala lani je proslavljen uz Corona Edition. Seasplash je pritom bio jedan od rijetkih festivala koji je održan prošlog ljeta, na Martinskoj pored Šibenika, lokaciji koja je kao jedina takva proglašena »endemskom« u Europi.


»Kako smo uspjeli lani, realistično-optimistični iščekujemo ljeto i 19. izdanje festivala. Svjetlo na kraju tunela obasjava i započeta distribucija cjepiva protiv bolesti COVID-19. Za veljaču najavljujemo najavu prvog vala izvođača 19. Seasplasha.


Do tada važi i cijena Super Ranograbilica, najpovoljnijih festivalskih ulaznica, koje i uključuju kampiranje s vlastitom opremom, višednevni provod na atraktivnoj lokaciji tik uz more, s cjelodnevnim sadržajima i programima na više pozornica. Svi koji su kupili ulaznice za lanjsko izdanje, a zbog situacije nas nisu mogli posjetiti, iste mogu iskoristiti ove godine«, poručuju organizatori