Filantrop i scenarist

Poznati holivudski producent Steve Bing tragično je preminuo nakon pada sa zgrade

Hina

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Steve Bing od djeda je naslijedio 600 milijuna dolara te je odustao od studija na prestižnom Stanfordu da bi se potom okušao u filmskoj industriji.Poznati holivudski producent, filantrop i scenarist Steve Bing umro je u dobi od 56 godina nakon pada s 27. kata zgrade u kojoj je živio u Los Angelesu, a sumnja se na samoubojstvo.


Prema pisanju američkih medija, Bing je patio od depresije i počinio je samoubojstvo, no informacija još nije potvrđena. Navodno se za vrijeme izolacije zbog pandemije koronavirusa nije osjećao dobro.


Steve Bing od djeda je naslijedio 600 milijuna dolara te je odustao od studija na prestižnom Stanfordu da bi se potom okušao u filmskoj industriji. Isprva je pisao scenarije. Godine 2003. napisao je scenarij za akcijsku komediju »Kangaroo Jack« u kojoj su glavne uloge imali Anthony Anderson i Jerry O’Connell, a potom se prebacio u producentske vode.
Bing je s 80 milijuna dolara financirao avanturistički film »Polarni Express« u režiji Roberta Zemeckisa, a početkom 2000. godine sa Sylvesterom Staloneom je napravio remake filma »Uhvatite Cartera«. Sudjelovao je i u produkciji glazbenog dokumentarnog filma Martina Scorsesea »Rolling Stones – vječni sjaj« iz 2008. godine.


U središte pozornosti Bing je došao nakon što je započeo vezu sa slavnom britanskom glumicom i manekenkom Elizabeth Hurley, s kojom ima 18-godišnjeg sina Damiana. »Užasan kraj«, napisala je jučer Hurley na Instagramu dodavši kako je beskrajno tužna.