O čemu li će pisati?

Princ Harry piše memoare: Osim Palače, još netko sa strahom čeka što će objaviti

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Mnogi s nestrpljenjem očekuju knjigu.Princ Harry je nedavno objavio da radi na svojim memoarima, a malo je reći da se Palača “trese” zbog toga. Osim Kraljevske obitelji, uznemirili su se i Harryjevi bivši školski kolege s privatnog Etona te njegovi kolege iz vojske.


Jedan je izvor za The Daily Mail kazao: “Čini se vrlo licemjernim, obzirom da bi Harry izbacio prijatelje iz svoga kruga zbog razgovora s novinarima. Postoji strah da će on sada otkriti detalje svoje hedonističke mladosti zbog čega neki brinu da bi moglo izazvati probleme u njihovim karijerama i privatnim životima.”


Drugi je izvor dodao: “Njegovi su mu prijatelji ostali vjerni… za sada”, prenosi Cosmopolitan.
“Ako Harry u novoj knjizi kaže nešto protiv školskih i vojnih prijatelja, oni su se zakleli da će razbiti redove samo da kažu svoju stranu priče”, dodaju izvori za medije.


Odluka je navodno stigla nakon što Harry nije “odgovorio na prijateljske mailove koje su mu slali.”


Harry za sada o svojoj knjizi nije rekao ništa osim: ” Pišem ovo ne kao princ kakvim sam se rodio već kao čovjek kakvim sam postao. Nosio sam mnoštvo šešira tijekom godina, doslovno i figurativno, a nadam se da će pričanje moje priče – usponi i padovi, greške i lekcije koje sam naučio – pomoći nekome shvatiti da neovisno o tome otkuda stižemo, imamo puno toga zajedničkoga. Duboko sam zahvalan na prilici da podijelim što sam naučio kroz godine svoga života i uzbuđen što će ljudi iz prve ruke pročitati o mom životu, potpuno istinito i iskreno.”